Efternamn Abdul haqAtt veta mer om Abdul haq efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul haq ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul haq.

Abdul haq efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul haq, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul haq är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul haq

Visa karta över efternamnet Abdul haq

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul haq i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul haq, så att vi kan få exakt information om alla Abdul haq som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul haq efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul haq efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul haq är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul haq i världen

 1. Pakistan Pakistan (39916)
 2. Afghanistan Afghanistan (363)
 3. Sydafrika Sydafrika (28)
 4. Indien Indien (12)
 5. Sverige Sverige (4)
 6. England England (1)
 7. Norge Norge (1)
 8. Filippinerna Filippinerna (1)
 9. Singapore Singapore (1)
 10. Thailand Thailand (1)
 11. Trinidad och Tobago Trinidad och Tobago (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul haq runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul haq efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul haq är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul haq är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul haq genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul haq. Detta beror på att efternamnet Abdul haq ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul haq har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul haq som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdul haq eller något av de liknande efternamnen till Abdul haq kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul haq har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul haq, men med en gemensam rot.

 1. Abdul-haqq
 2. Abdulahad
 3. Abdulhaqq
 4. Abdelhaq
 5. Abdullha
 6. Abdelhak
 7. Abdelhay
 8. Abdul-ahad
 9. Abdul-baqi
 10. Abdul-hadi
 11. Abdula
 12. Abdulah
 13. Abdulahi
 14. Abdulai
 15. Abdulghani
 16. Abdulhadi
 17. Abdulla
 18. Abdullah
 19. Abdulrab
 20. Abdelhai
 21. Abdul ghani
 22. Abdul hamid
 23. Abdel hadi
 24. Abdulian
 25. Abdul rauf
 26. Abdul hanan
 27. Abdulova
 28. Abdulwahab
 29. Abdul bari
 30. Abdul khaleq
 31. Abdul razaq
 32. Abdel aal
 33. Abdul qawi
 34. Abdulahu
 35. Abdul halim
 36. Abdulan
 37. Abdel lah
 38. Abdala
 39. Abdalahe
 40. Abdalahi