Efternamn Abdul-haqqAtt veta mer om Abdul-haqq efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-haqq ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-haqq.

Abdul-haqq efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-haqq, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-haqq är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-haqq

Visa karta över efternamnet Abdul-haqq

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-haqq i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-haqq, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-haqq som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-haqq efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-haqq efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-haqq är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-haqq i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (107)
 2. Trinidad och Tobago Trinidad och Tobago (33)
 3. Kanada Kanada (7)
 4. Saudiarabien Saudiarabien (4)
 5. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 6. Bermuda Bermuda (1)
 7. Egypten Egypten (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-haqq runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-haqq efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-haqq är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-haqq är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul-haqq. Detta beror på att efternamnet Abdul-haqq ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul-haqq har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul-haqq som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdulhaqq
 2. Abdul-baqi
 3. Abdul-hadi
 4. Abdul haq
 5. Abdul-ahad
 6. Abdul-ghani
 7. Abdul-hakim
 8. Abdul-hamid
 9. Abdul-khaliq
 10. Abdul-raziq
 11. Abdulahad
 12. Abdulghani
 13. Abdulhadi
 14. Abdel-hadi
 15. Abdelhaq
 16. Abdullha
 17. Abdul-ali
 18. Abdelghani
 19. Abdelhadi
 20. Abdelhady
 21. Abdelhak
 22. Abdelhay
 23. Abdul-amir
 24. Abdul-aziz
 25. Abdul-basir
 26. Abdul-ghafar
 27. Abdul-ghafur
 28. Abdul-hameed
 29. Abdul-jalil
 30. Abdul-karim
 31. Abdul-majid
 32. Abdul-qadir
 33. Abdul-rahim
 34. Abdul-rasul
 35. Abdul-razzaq
 36. Abdul-salam
 37. Abdul-samad
 38. Abdul-shakur
 39. Abdul-wadud
 40. Abdul-wahid