Efternamn Abdul-khaliqAtt veta mer om Abdul-khaliq efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-khaliq ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-khaliq.

Abdul-khaliq efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-khaliq, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-khaliq är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-khaliq

Visa karta över efternamnet Abdul-khaliq

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-khaliq i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-khaliq, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-khaliq som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-khaliq efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-khaliq efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-khaliq är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-khaliq i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (47)
 2. Tyskland Tyskland (16)
 3. Pakistan Pakistan (12)
 4. Egypten Egypten (9)
 5. England England (9)
 6. Kanada Kanada (7)
 7. Qatar Qatar (6)
 8. Italien Italien (1)
 9. Nigeria Nigeria (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-khaliq runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-khaliq efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-khaliq är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-khaliq är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdul-khaliq när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdul-khaliq.

 1. Abdulkhalil
 2. Abdul khaleq
 3. Abdul-ghani
 4. Abdul-hadi
 5. Abdul-hakim
 6. Abdul-hamid
 7. Abdul-haqq
 8. Abdul-jalil
 9. Abdul-karim
 10. Abdul-raziq
 11. Abdelkhalik
 12. Abdelkhaleq
 13. Abdul-ali
 14. Abdul halim
 15. Abdelhalim
 16. Abdelkhalek
 17. Abdul-ahad
 18. Abdul-amir
 19. Abdul-aziz
 20. Abdul-baqi
 21. Abdul-basir
 22. Abdul-ghafar
 23. Abdul-ghafur
 24. Abdul-majid
 25. Abdul-qadir
 26. Abdul-rahim
 27. Abdul-salam
 28. Abdul-shakur
 29. Abdul-wahid
 30. Abdul-wakil
 31. Abdul-zahir
 32. Abdulghani
 33. Abdulhadi
 34. Abdulhakim
 35. Abdulhamid
 36. Abdulhaqq
 37. Abdulkadir
 38. Abdulkarim
 39. Abdulmalik
 40. Abdul-latif