Efternamn Abdul-ghafarAtt veta mer om Abdul-ghafar efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-ghafar ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-ghafar.

Abdul-ghafar efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-ghafar, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-ghafar är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-ghafar

Visa karta över efternamnet Abdul-ghafar

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-ghafar i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-ghafar, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-ghafar som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-ghafar efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-ghafar efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-ghafar är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-ghafar i världen

 1. Pakistan Pakistan (3)
 2. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-ghafar runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-ghafar efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-ghafar är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-ghafar är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdul-ghafar när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdul-ghafar.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul-ghafar har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul-ghafar som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdul-ghafar eller något av de liknande efternamnen till Abdul-ghafar kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul-ghafar har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul-ghafar, men med en gemensam rot.

 1. Abdul-ghafur
 2. Abdul-ghafoor
 3. Abdul-gafoor
 4. Abdul-ghani
 5. Abdul-shakur
 6. Abdul ghafoor
 7. Abdul-ahad
 8. Abdul-amir
 9. Abdul-basir
 10. Abdul-hadi
 11. Abdul-hakim
 12. Abdul-hamid
 13. Abdul-haqq
 14. Abdul-jabbar
 15. Abdul-khaliq
 16. Abdul-qadir
 17. Abdul-salam
 18. Abdul-samad
 19. Abdul-sattar
 20. Abdul-zahir
 21. Abdulghani
 22. Abdelghafour
 23. Abdul ghani
 24. Abdul gadir
 25. Abdul gafoor
 26. Abdulhanan
 27. Abdul hanan
 28. Abdulrahaman
 29. Abdulsatar
 30. Abdul ghanee
 31. Abdul satar
 32. Abdul jabar
 33. Abdul-malak
 34. Abdel-salam
 35. Abdel-sattar
 36. Abdelghani
 37. Abdelhafid
 38. Abdul-aziz
 39. Abdul-baqi
 40. Abdul-hameed