Efternamn Abdul-ghafoorAtt veta mer om Abdul-ghafoor efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-ghafoor ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-ghafoor.

Abdul-ghafoor efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-ghafoor, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-ghafoor är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-ghafoor

Visa karta över efternamnet Abdul-ghafoor

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-ghafoor i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-ghafoor, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-ghafoor som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-ghafoor efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-ghafoor efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-ghafoor är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-ghafoor i världen

 1. Pakistan Pakistan (12)
 2. England England (6)
 3. Afghanistan Afghanistan (2)
 4. Kanada Kanada (1)
 5. Maldiverna Maldiverna (1)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-ghafoor runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-ghafoor efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-ghafoor är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-ghafoor är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul-ghafoor. Detta beror på att efternamnet Abdul-ghafoor ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdul-ghafoor när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdul-ghafoor.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul-ghafoor har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul-ghafoor som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul-ghafoor kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul-ghafoor ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdul-gafoor
 2. Abdul ghafoor
 3. Abdul-ghafar
 4. Abdul-ghafur
 5. Abdul gafoor
 6. Abdelghafour
 7. Abdul shakoor
 8. Abdul-ghani
 9. Abdul-shakur
 10. Abdul gayoom
 11. Abdul-ahad
 12. Abdul-amir
 13. Abdul-basir
 14. Abdul-hadi
 15. Abdul-hakim
 16. Abdul-hameed
 17. Abdul-hamid
 18. Abdul-haqq
 19. Abdul-jabbar
 20. Abdul-khaliq
 21. Abdul-qadir
 22. Abdul-sattar
 23. Abdul-zahir
 24. Abdulghani
 25. Abdul ghani
 26. Abdul gadir
 27. Abdul gayyoom
 28. Abdul ghanee
 29. Abdul gadhir
 30. Abdul rasool
 31. Abdul-hakeem
 32. Abdel-sattar
 33. Abdelghani
 34. Abdelhafid
 35. Abdul-azeez
 36. Abdul-aziz
 37. Abdul-baqi
 38. Abdul-jalil
 39. Abdul-kareem
 40. Abdul-karim