Efternamn Abdul rasoolAtt veta mer om Abdul rasool efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul rasool ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul rasool.

Abdul rasool efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul rasool, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul rasool är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul rasool

Visa karta över efternamnet Abdul rasool

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul rasool i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul rasool, så att vi kan få exakt information om alla Abdul rasool som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul rasool efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul rasool efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul rasool är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul rasool i världen

 1. Irak Irak (13770)
 2. Pakistan Pakistan (2948)
 3. Jemen Jemen (754)
 4. Kuwait Kuwait (501)
 5. Palestinska territoriet Palestinska territoriet (117)
 6. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (39)
 7. Oman Oman (24)
 8. Sverige Sverige (6)
 9. Libanon Libanon (4)
 10. Afghanistan Afghanistan (2)
 11. Indien Indien (1)
 12. Malaysia Malaysia (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul rasool runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul rasool efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul rasool är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul rasool är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul rasool. Detta beror på att efternamnet Abdul rasool ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul rasool kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul rasool ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdul rasool eller något av de liknande efternamnen till Abdul rasool kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul rasool har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul rasool, men med en gemensam rot.

 1. Abdul-rasul
 2. Abdul gafoor
 3. Abdul gayoom
 4. Abdul-gafoor
 5. Abdul-rashid
 6. Abdul ghafoor
 7. Abdul rahman
 8. Abdul razzaq
 9. Abdul raheem
 10. Abdul rasheed
 11. Abdul razzag
 12. Abdul jalil
 13. Abdul rauf
 14. Abdul gayyoom
 15. Abdul shakoor
 16. Abdul jaleel
 17. Abdul nasir
 18. Abdul razaq
 19. Abdul-basir
 20. Abdul-ghafoor
 21. Abdul-jalil
 22. Abdul-rahim
 23. Abdul-rahman
 24. Abdul-raziq
 25. Abdul-razzaq
 26. Abdul-wakil
 27. Abdulkhalil
 28. Abdulrab
 29. Abdulraheem
 30. Abdulrahim
 31. Abdulrahman
 32. Abdul-raheem
 33. Abdul-rasheed
 34. Abdul aziz
 35. Abdul amir
 36. Abdul majid
 37. Abdul hamid
 38. Abdul jabbar
 39. Abdul latif
 40. Abdul karim