Efternamn Abdul razaqAtt veta mer om Abdul razaq efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul razaq ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul razaq.

Abdul razaq efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul razaq, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul razaq är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul razaq

Visa karta över efternamnet Abdul razaq

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul razaq i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul razaq, så att vi kan få exakt information om alla Abdul razaq som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul razaq efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul razaq efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul razaq är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul razaq i världen

 1. Pakistan Pakistan (48668)
 2. Nigeria Nigeria (1108)
 3. Israel Israel (14)
 4. Kanada Kanada (7)
 5. Thailand Thailand (4)
 6. Malaysia Malaysia (3)
 7. England England (2)
 8. Sverige Sverige (2)
 9. Afghanistan Afghanistan (1)
 10. Uganda Uganda (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul razaq runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul razaq efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul razaq är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul razaq är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul razaq genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul razaq har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul razaq som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdul razaq eller något av de liknande efternamnen till Abdul razaq kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul razaq har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul razaq, men med en gemensam rot.

 1. Abdul razzaq
 2. Abdul-raziq
 3. Abdul-razzaq
 4. Abdul razzag
 5. Abdulrazak
 6. Abdelraza
 7. Abdul aziz
 8. Abdul rahman
 9. Abdul samad
 10. Abdul rauf
 11. Abdul hanan
 12. Abdul satar
 13. Abdul haq
 14. Abdul jabar
 15. Abdel razek
 16. Abdul-ahad
 17. Abdul-aziz
 18. Abdul-haqq
 19. Abdul-rahim
 20. Abdul-rahman
 21. Abdul-rasul
 22. Abdul-salam
 23. Abdul-samad
 24. Abdulahad
 25. Abdulaziz
 26. Abdulhaqq
 27. Abdulrab
 28. Abdulrahim
 29. Abdulrahman
 30. Abdul amir
 31. Abdul majid
 32. Abdul hamid
 33. Abdul jabbar
 34. Abdul latif
 35. Abdel wahab
 36. Abdul karim
 37. Abdel salam
 38. Abdel sada
 39. Abdul azeez
 40. Abdul gadir