Efternamn Abdul jabbarAtt veta mer om Abdul jabbar efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul jabbar ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul jabbar.

Abdul jabbar efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul jabbar, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul jabbar är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul jabbar

Visa karta över efternamnet Abdul jabbar

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul jabbar i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul jabbar, så att vi kan få exakt information om alla Abdul jabbar som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul jabbar efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul jabbar efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul jabbar är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul jabbar i världen

 1. Irak Irak (63052)
 2. Jemen Jemen (8923)
 3. Afghanistan Afghanistan (532)
 4. Egypten Egypten (488)
 5. Filippinerna Filippinerna (360)
 6. Palestinska territoriet Palestinska territoriet (328)
 7. Syrien Syrien (199)
 8. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (170)
 9. Kuwait Kuwait (154)
 10. Indien Indien (80)
 11. Malaysia Malaysia (52)
 12. Jordanien Jordanien (43)
 13. Nigeria Nigeria (32)
 14. Singapore Singapore (21)
 15. Frankrike Frankrike (12)
 16. England England (12)
 17. Sverige Sverige (12)
 18. Spanien Spanien (8)
 19. Oman Oman (7)
 20. Sydafrika Sydafrika (6)
 21. Thailand Thailand (3)
 22. Brasilien Brasilien (2)
 23. Kanada Kanada (2)
 24. Norge Norge (2)
 25. Schweiz Schweiz (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul jabbar runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul jabbar efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul jabbar är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul jabbar är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul jabbar. Detta beror på att efternamnet Abdul jabbar ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdul jabbar när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdul jabbar.

Att avgöra om efternamnet Abdul jabbar eller något av de liknande efternamnen till Abdul jabbar kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul jabbar har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul jabbar, men med en gemensam rot.

 1. Abdul-jabbar
 2. Abduljabbar
 3. Abdul jabar
 4. Abdeljabbar
 5. Abdul sattar
 6. Abdeljebbar
 7. Abdul satar
 8. Abdeljabar
 9. Abdeljaber
 10. Abdul-sattar
 11. Abdul amir
 12. Abdul rahman
 13. Abdul razzaq
 14. Abdel sattar
 15. Abdul gadir
 16. Abdul gafoor
 17. Abdul razzag
 18. Abdul samad
 19. Abdul jalil
 20. Abdul hanan
 21. Abdulsatar
 22. Abdul jaleel
 23. Abdul hannan
 24. Abdul nasir
 25. Abdul bari
 26. Abdul mannan
 27. Abdul gadhir
 28. Abdul razaq
 29. Abdel abas
 30. Abdel-sattar
 31. Abdeljawad
 32. Abdul-ahad
 33. Abdul-amir
 34. Abdul-basir
 35. Abdul-gafoor
 36. Abdul-ghafar
 37. Abdul-jalil
 38. Abdul-qadir
 39. Abdul-rahman
 40. Abdul-razzaq