Efternamn AbdeljabbarAtt veta mer om Abdeljabbar efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdeljabbar ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdeljabbar.

Abdeljabbar efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdeljabbar, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdeljabbar är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdeljabbar

Visa karta över efternamnet Abdeljabbar

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdeljabbar i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdeljabbar, så att vi kan få exakt information om alla Abdeljabbar som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdeljabbar efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdeljabbar efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdeljabbar är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdeljabbar i världen

 1. Marocko Marocko (409)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (59)
 3. Spanien Spanien (15)
 4. Frankrike Frankrike (10)
 5. Qatar Qatar (9)
 6. Tunisien Tunisien (9)
 7. Sverige Sverige (4)
 8. Tyskland Tyskland (1)
 9. Algeriet Algeriet (1)
 10. Irak Irak (1)
 11. Italien Italien (1)
 12. Jordanien Jordanien (1)
 13. Norge Norge (1)
 14. Saudiarabien Saudiarabien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdeljabbar runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdeljabbar efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdeljabbar är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdeljabbar är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdeljabbar har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdeljabbar som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdeljabbar kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdeljabbar ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdeljabbar eller något av de liknande efternamnen till Abdeljabbar kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdeljabbar har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdeljabbar, men med en gemensam rot.

 1. Abduljabbar
 2. Abdeljebbar
 3. Abdeljabar
 4. Abdeljaber
 5. Abdul-jabbar
 6. Abdul jabbar
 7. Abdeljawad
 8. Abdeljaouad
 9. Abdeljalak
 10. Abdeljalal
 11. Abdelkabir
 12. Abdul jabar
 13. Abdel abas
 14. Abdel-sattar
 15. Abdelaal
 16. Abdelfatah
 17. Abdelfattah
 18. Abdelkader
 19. Abdelmalak
 20. Abdelnabi
 21. Abdelqader
 22. Abdelrahman
 23. Abdelraza
 24. Abdelsalam
 25. Abdelwahab
 26. Abdelgadir
 27. Abdeljalil
 28. Abdelkbir
 29. Abdelwahad
 30. Abdelkebir
 31. Abdelhabib
 32. Abdelkamal
 33. Abdelkadir
 34. Abdel sattar
 35. Abdelhalak
 36. Abdulsatar
 37. Abdel aal
 38. Abdelhamza
 39. Abdelbari
 40. Abdelmaula