Efternamn AbdelkabirAtt veta mer om Abdelkabir efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelkabir ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelkabir.

Abdelkabir efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelkabir, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelkabir är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelkabir

Visa karta över efternamnet Abdelkabir

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelkabir i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelkabir, så att vi kan få exakt information om alla Abdelkabir som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelkabir efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelkabir efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelkabir är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelkabir i världen

 1. Marocko Marocko (409)
 2. Algeriet Algeriet (9)
 3. Egypten Egypten (4)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 5. Spanien Spanien (1)
 6. Frankrike Frankrike (1)
 7. Italien Italien (1)
 8. Kuwait Kuwait (1)
 9. Ryssland Ryssland (1)
 10. Tunisien Tunisien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelkabir runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelkabir efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelkabir är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelkabir är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelkabir genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdelkabir kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdelkabir ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdelkabir eller något av de liknande efternamnen till Abdelkabir kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelkabir har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelkabir, men med en gemensam rot.

 1. Abdelkbir
 2. Abdelkebir
 3. Abdelkadir
 4. Abdeljaber
 5. Abdelkader
 6. Abdelkarim
 7. Abdelnabi
 8. Abdulkadir
 9. Abdelgadir
 10. Abdelhabib
 11. Abdelkarin
 12. Abdeljabar
 13. Abdelali
 14. Abdelatif
 15. Abdelaziz
 16. Abdelhadi
 17. Abdelhafid
 18. Abdelhakim
 19. Abdelhalim
 20. Abdelhamid
 21. Abdelkamel
 22. Abdelkazem
 23. Abdelkerim
 24. Abdelkrim
 25. Abdellahi
 26. Abdellati
 27. Abdellatif
 28. Abdelmajid
 29. Abdelmalik
 30. Abdelqader
 31. Abdelrahim
 32. Abdul-amir
 33. Abdulkarim
 34. Abdulnabi
 35. Abdeljabbar
 36. Abdelati
 37. Abdelkhalik
 38. Abdeljalil
 39. Abdelmayid
 40. Abdelhai