Efternamn AbdeljaberAtt veta mer om Abdeljaber efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdeljaber ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdeljaber.

Abdeljaber efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdeljaber, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdeljaber är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdeljaber

Visa karta över efternamnet Abdeljaber

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdeljaber i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdeljaber, så att vi kan få exakt information om alla Abdeljaber som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdeljaber efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdeljaber efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdeljaber är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdeljaber i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (139)
 2. England England (7)
 3. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (4)
 4. Bahrain Bahrain (4)
 5. Colombia Colombia (1)
 6. Tyskland Tyskland (1)
 7. Algeriet Algeriet (1)
 8. Wales Wales (1)
 9. Italien Italien (1)
 10. Jordanien Jordanien (1)
 11. Kuwait Kuwait (1)
 12. Libanon Libanon (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdeljaber runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdeljaber efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdeljaber är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdeljaber är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdeljaber genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdeljaber. Detta beror på att efternamnet Abdeljaber ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdeljaber har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdeljaber som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdeljaber kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdeljaber ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdeljaber eller något av de liknande efternamnen till Abdeljaber kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdeljaber har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdeljaber, men med en gemensam rot.

 1. Abdeljabar
 2. Abdelkader
 3. Abdelqader
 4. Abdeljabbar
 5. Abdelkabir
 6. Abdeljawad
 7. Abdelkamel
 8. Abdelkazem
 9. Abdelmalek
 10. Abdelnabi
 11. Abdelsayed
 12. Abduljabbar
 13. Abdelgadir
 14. Abdelatef
 15. Abdeljalil
 16. Abdelkbir
 17. Abdelkebir
 18. Abdelhamed
 19. Abdeljalak
 20. Abdeljalal
 21. Abdelhabib
 22. Abdelwahed
 23. Abdelkadir
 24. Abdelhakem
 25. Abdeljebbar
 26. Abdel naser
 27. Abdeluahed
 28. Abdul jabar
 29. Abdel abas
 30. Abdel-kader
 31. Abdulkader
 32. Abdel kader
 33. Abdeljaoued
 34. Abdalahe
 35. Abdela
 36. Abdelaal
 37. Abdelah
 38. Abdelali
 39. Abdelatif
 40. Abdelaziz