Efternamn AbbatielloAtt veta mer om Abbatiello efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbatiello ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbatiello.

Abbatiello efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbatiello, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbatiello är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbatiello

Visa karta över efternamnet Abbatiello

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbatiello i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbatiello, så att vi kan få exakt information om alla Abbatiello som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbatiello efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbatiello efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbatiello är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbatiello i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (1029)
 2. Italien Italien (1003)
 3. Kanada Kanada (40)
 4. Schweiz Schweiz (35)
 5. England England (32)
 6. Argentina Argentina (21)
 7. Frankrike Frankrike (13)
 8. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 9. Belgien Belgien (1)
 10. Bulgarien Bulgarien (1)
 11. Kina Kina (1)
 12. Tyskland Tyskland (1)
 13. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (1)
 14. Skottland Skottland (1)
 15. Wales Wales (1)
 16. Mexiko Mexiko (1)
 17. Amerikanska Jungfruöarna Amerikanska Jungfruöarna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbatiello runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbatiello efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbatiello är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbatiello är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbatiello. Detta beror på att efternamnet Abbatiello ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abbatiello har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abbatiello som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbatiello kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbatiello ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abatiello
 2. Abatelli
 3. Abadillo
 4. Abadilla
 5. Abedillo
 6. Avitello
 7. Abethell
 8. Abatal
 9. Abdalla
 10. Abdella
 11. Abdelli
 12. Abdill
 13. Abdilla
 14. Abdille
 15. Avedillo
 16. Abdiel
 17. Abdall
 18. Abeidella
 19. Abetel
 20. Abou diallo
 21. Abidelli
 22. Abadal
 23. Abadalalh
 24. Abdala
 25. Abdali
 26. Abdallah
 27. Abdel
 28. Abdela
 29. Abdelah
 30. Abdelali
 31. Abdelilah
 32. Abdellah
 33. Abdillah
 34. Abdulla
 35. Abdulle
 36. Abodeely
 37. Abdalah
 38. Abdaly
 39. Abdelelah
 40. Abdelillah