Efternamn Abd-elazizAtt veta mer om Abd-elaziz efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abd-elaziz ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abd-elaziz.

Abd-elaziz efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abd-elaziz, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abd-elaziz är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abd-elaziz

Visa karta över efternamnet Abd-elaziz

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abd-elaziz i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abd-elaziz, så att vi kan få exakt information om alla Abd-elaziz som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abd-elaziz efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abd-elaziz efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abd-elaziz är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abd-elaziz i världen

 1. Egypten Egypten (2380)
 2. Saudiarabien Saudiarabien (4)
 3. Österrike Österrike (1)
 4. Algeriet Algeriet (1)
 5. Nederländerna Nederländerna (1)
 6. Ryssland Ryssland (1)
 7. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abd-elaziz runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abd-elaziz efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abd-elaziz är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abd-elaziz är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abd-elaziz. Detta beror på att efternamnet Abd-elaziz ofta har genomgått mutationer.

 1. Abd-el-aziz
 2. Abdelaziz
 3. Abd elaziz
 4. Abdulaziz
 5. Abdellaziz
 6. Abdelaaziz
 7. Abdelazize
 8. Abd el aziz
 9. Abdelazis
 10. Abdelazid
 11. Abdelali
 12. Abdelatif
 13. Abdul-aziz
 14. Abdelati
 15. Abdelasis
 16. Abd el azim
 17. Abdeladim
 18. Abdul aziz
 19. Abdelahi
 20. Abdoul aziz
 21. Abdalahi
 22. Abdallahi
 23. Abdela
 24. Abdelaal
 25. Abdelah
 26. Abdelhadi
 27. Abdelhafid
 28. Abdelhakim
 29. Abdelhalim
 30. Abdelhamid
 31. Abdelkarim
 32. Abdelkazem
 33. Abdelkrim
 34. Abdellahi
 35. Abdellati
 36. Abdellatif
 37. Abdelli
 38. Abdelmajid
 39. Abdelmalik
 40. Abdelnabi