Efternamn AbdeladimAtt veta mer om Abdeladim efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdeladim ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdeladim.

Abdeladim efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdeladim, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdeladim är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdeladim

Visa karta över efternamnet Abdeladim

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdeladim i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdeladim, så att vi kan få exakt information om alla Abdeladim som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdeladim efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdeladim efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdeladim är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdeladim i världen

 1. Marocko Marocko (954)
 2. Algeriet Algeriet (560)
 3. Frankrike Frankrike (84)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (15)
 5. Kanada Kanada (4)
 6. Chile Chile (3)
 7. Sydafrika Sydafrika (3)
 8. Norge Norge (2)
 9. Österrike Österrike (1)
 10. Costa Rica Costa Rica (1)
 11. Egypten Egypten (1)
 12. Spanien Spanien (1)
 13. England England (1)
 14. Skottland Skottland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdeladim runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdeladim efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdeladim är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdeladim är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdeladim. Detta beror på att efternamnet Abdeladim ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdeladim när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdeladim.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdeladim har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdeladim som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdeladim eller något av de liknande efternamnen till Abdeladim kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdeladim har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdeladim, men med en gemensam rot.

 1. Abdelali
 2. Abdelatif
 3. Abdelaziz
 4. Abdelhadi
 5. Abdelhakim
 6. Abdelhalim
 7. Abdelkarim
 8. Abdelkrim
 9. Abdelrahim
 10. Abdelgadir
 11. Abdelati
 12. Abdelasis
 13. Abdelkadir
 14. Abdelakrim
 15. Abdelazis
 16. Abdelahi
 17. Abdelazid
 18. Abd-elaziz
 19. Abdalahi
 20. Abdela
 21. Abdelaal
 22. Abdelah
 23. Abdelhady
 24. Abdelhafid
 25. Abdelhamid
 26. Abdelkader
 27. Abdelkazem
 28. Abdelkerim
 29. Abdellahi
 30. Abdellati
 31. Abdellatif
 32. Abdelli
 33. Abdelmajid
 34. Abdelmalik
 35. Abdelnabi
 36. Abdelqader
 37. Abdelsalam
 38. Abdulahi
 39. Abdulai
 40. Abdulatif