Efternamn AbdalaheAtt veta mer om Abdalahe efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdalahe ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdalahe.

Abdalahe efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdalahe, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdalahe är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdalahe

Visa karta över efternamnet Abdalahe

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdalahe i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdalahe, så att vi kan få exakt information om alla Abdalahe som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdalahe efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdalahe efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdalahe är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdalahe i världen

 1. Spanien Spanien (55)
 2. Algeriet Algeriet (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdalahe runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdalahe efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdalahe är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdalahe är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdalahe genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdalahe kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdalahe ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdalahe eller något av de liknande efternamnen till Abdalahe kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdalahe har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdalahe, men med en gemensam rot.

 1. Abdalahi
 2. Abdalah
 3. Abdala
 4. Abdallah
 5. Abdallahi
 6. Abdelah
 7. Abdulah
 8. Abdulahi
 9. Abdalaah
 10. Abdalat
 11. Abdelahi
 12. Abdulahu
 13. Abadalalh
 14. Abd-allah
 15. Abdali
 16. Abdalla
 17. Abdela
 18. Abdelaal
 19. Abdelali
 20. Abdellah
 21. Abdellahi
 22. Abdillah
 23. Abdillahi
 24. Abdille
 25. Abdola
 26. Abdollahi
 27. Abdoulaye
 28. Abdula
 29. Abdulahad
 30. Abdulai
 31. Abdullah
 32. Abdullahi
 33. Abdullahu
 34. Abdulle
 35. Abdollah
 36. Abdoulahi
 37. Abdaly
 38. Abdelatef
 39. Abdelati
 40. Abduallah