Efternamn AbdulahadAtt veta mer om Abdulahad efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdulahad ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdulahad.

Abdulahad efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdulahad, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdulahad är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdulahad

Visa karta över efternamnet Abdulahad

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdulahad i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdulahad, så att vi kan få exakt information om alla Abdulahad som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdulahad efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdulahad efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdulahad är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdulahad i världen

 1. Bangladesh Bangladesh (541)
 2. Sverige Sverige (359)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (214)
 4. Kanada Kanada (88)
 5. Brasilien Brasilien (56)
 6. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (48)
 7. Irak Irak (47)
 8. Nigeria Nigeria (29)
 9. England England (21)
 10. Nederländerna Nederländerna (16)
 11. Filippinerna Filippinerna (14)
 12. Pakistan Pakistan (13)
 13. Australien Australien (13)
 14. Nya Zeeland Nya Zeeland (13)
 15. Saudiarabien Saudiarabien (9)
 16. Belgien Belgien (8)
 17. Indien Indien (8)
 18. Syrien Syrien (7)
 19. Oman Oman (6)
 20. Afghanistan Afghanistan (5)
 21. Schweiz Schweiz (4)
 22. Kina Kina (4)
 23. Tyskland Tyskland (3)
 24. Danmark Danmark (3)
 25. Palau Palau (1)
 26. Ryssland Ryssland (1)
 27. Taiwan Taiwan (1)
 28. Österrike Österrike (1)
 29. Bulgarien Bulgarien (1)
 30. Benin Benin (1)
 31. Chile Chile (1)
 32. Egypten Egypten (1)
 33. Finland Finland (1)
 34. Frankrike Frankrike (1)
 35. Irland Irland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdulahad runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdulahad efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdulahad är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdulahad är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdulahad genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdulahad. Detta beror på att efternamnet Abdulahad ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdulahad när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdulahad.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdulahad har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdulahad som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdulahad eller något av de liknande efternamnen till Abdulahad kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdulahad har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdulahad, men med en gemensam rot.

 1. Abdul-ahad
 2. Abdul-hadi
 3. Abdulah
 4. Abdulahi
 5. Abdulhadi
 6. Abdelwahad
 7. Abdullha
 8. Abdalahmad
 9. Abdulwahab
 10. Abdul haq
 11. Abdulahu
 12. Abdalahe
 13. Abdalahi
 14. Abdelaal
 15. Abdelah
 16. Abdelhadi
 17. Abdelhady
 18. Abdelhak
 19. Abdelhay
 20. Abdeljawad
 21. Abdelwahab
 22. Abdul-hamid
 23. Abdul-haqq
 24. Abdul-samad
 25. Abdul-wahid
 26. Abdula
 27. Abdulai
 28. Abdularuf
 29. Abdulatif
 30. Abdulaziz
 31. Abdulghani
 32. Abdulhamid
 33. Abdulhaqq
 34. Abdulla
 35. Abdullah
 36. Abdullahi
 37. Abdullahu
 38. Abdulrab
 39. Abdulrahim
 40. Abdulrahman