Efternamn AbdalahmadAtt veta mer om Abdalahmad efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdalahmad ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdalahmad.

Abdalahmad efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdalahmad, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdalahmad är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdalahmad

Visa karta över efternamnet Abdalahmad

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdalahmad i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdalahmad, så att vi kan få exakt information om alla Abdalahmad som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdalahmad efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdalahmad efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdalahmad är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdalahmad i världen

 1. Afghanistan Afghanistan (9801)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdalahmad runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdalahmad efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdalahmad är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdalahmad är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdalahmad. Detta beror på att efternamnet Abdalahmad ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdalahmad när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdalahmad.

 1. Abdulahad
 2. Abdalahe
 3. Abdalahi
 4. Abdelrahman
 5. Abdul-ahad
 6. Abdulrahman
 7. Abdalah
 8. Abdelwahad
 9. Abdalaah
 10. Abdalwahab
 11. Abdala
 12. Abdalla
 13. Abdallah
 14. Abdallahi
 15. Abdel-rahman
 16. Abdelaal
 17. Abdelah
 18. Abdelhadi
 19. Abdelhady
 20. Abdelhak
 21. Abdelhamid
 22. Abdelhay
 23. Abdeljawad
 24. Abdelwahab
 25. Abdul-hadi
 26. Abdul-hamid
 27. Abdul-rahman
 28. Abdul-samad
 29. Abdulah
 30. Abdulahi
 31. Abdulhadi
 32. Abdulhamid
 33. Abdel-hadi
 34. Abdeljaouad
 35. Abdalmalak
 36. Abdelhai
 37. Abdeluahid
 38. Abdelwahid
 39. Abdelhamed
 40. Abdelhaq