Efternamn AbdeljaouadAtt veta mer om Abdeljaouad efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdeljaouad ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdeljaouad.

Abdeljaouad efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdeljaouad, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdeljaouad är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdeljaouad

Visa karta över efternamnet Abdeljaouad

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdeljaouad i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdeljaouad, så att vi kan få exakt information om alla Abdeljaouad som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdeljaouad efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdeljaouad efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdeljaouad är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdeljaouad i världen

 1. Marocko Marocko (477)
 2. Frankrike Frankrike (18)
 3. Tunisien Tunisien (9)
 4. Kanada Kanada (2)
 5. Schweiz Schweiz (1)
 6. Algeriet Algeriet (1)
 7. England England (1)
 8. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdeljaouad runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdeljaouad efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdeljaouad är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdeljaouad är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdeljaouad när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdeljaouad.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdeljaouad har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdeljaouad som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdeljaouad kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdeljaouad ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdeljaoued
 2. Abdeljawad
 3. Abdellaoui
 4. Abdeljabbar
 5. Abdelouahd
 6. Abdelwahad
 7. Abdeljalak
 8. Abdeljalal
 9. Abdelraouf
 10. Abdelmaoula
 11. Abdelaoui
 12. Abdeljabar
 13. Abdallaoui
 14. Abdelaal
 15. Abdelfatah
 16. Abdelfattah
 17. Abdelhafid
 18. Abdelhamid
 19. Abdeljaber
 20. Abdellouli
 21. Abdelmajid
 22. Abdelmalak
 23. Abdelmoula
 24. Abdelnour
 25. Abdelouahed
 26. Abdelrahman
 27. Abdelraza
 28. Abdelsalam
 29. Abdelsayed
 30. Abdelwahab
 31. Abdul-ahad
 32. Abdulahad
 33. Abduljabbar
 34. Abdelmadjid
 35. Abdelouadoud
 36. Abdeljalil
 37. Abdelmayid
 38. Abdelouafi
 39. Abdeluahid
 40. Abdelwahid