Efternamn AbdelaouiAtt veta mer om Abdelaoui efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelaoui ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelaoui.

Abdelaoui efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelaoui, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelaoui är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelaoui

Visa karta över efternamnet Abdelaoui

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelaoui i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelaoui, så att vi kan få exakt information om alla Abdelaoui som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelaoui efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelaoui efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelaoui är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelaoui i världen

 1. Algeriet Algeriet (4946)
 2. Marocko Marocko (886)
 3. Belgien Belgien (51)
 4. Spanien Spanien (15)
 5. England England (5)
 6. Kanada Kanada (4)
 7. Frankrike Frankrike (3)
 8. Tyskland Tyskland (1)
 9. Nederländerna Nederländerna (1)
 10. Sverige Sverige (1)
 11. Tunisien Tunisien (1)
 12. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelaoui runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelaoui efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelaoui är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelaoui är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelaoui genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdelaoui. Detta beror på att efternamnet Abdelaoui ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdelaoui när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdelaoui.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdelaoui kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdelaoui ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdelaoui eller något av de liknande efternamnen till Abdelaoui kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelaoui har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelaoui, men med en gemensam rot.

 1. Abdellaoui
 2. Abdelloui
 3. Abdlaoui
 4. Abdallaoui
 5. Abdelali
 6. Abdellouli
 7. Abdelnour
 8. Abdelati
 9. Abdelaati
 10. Abdelaali
 11. Abdelahi
 12. Abdelraouf
 13. Abdalahi
 14. Abdela
 15. Abdelaal
 16. Abdelah
 17. Abdelatif
 18. Abdelaziz
 19. Abdelhadi
 20. Abdellahi
 21. Abdellati
 22. Abdelli
 23. Abdelmalki
 24. Abdelmoula
 25. Abdelmoumni
 26. Abdelnabi
 27. Abdulahi
 28. Abdulai
 29. Abdularuf
 30. Abdelatef
 31. Abdeljaouad
 32. Abdelhai
 33. Abdelouafi
 34. Abdelmonim
 35. Abdelgani
 36. Abdelasis
 37. Abdelaaziz
 38. Abdelbaki
 39. Abdeladim
 40. Abdelakrim