Efternamn AbdularufAtt veta mer om Abdularuf efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdularuf ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdularuf.

Abdularuf efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdularuf, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdularuf är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdularuf

Visa karta över efternamnet Abdularuf

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdularuf i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdularuf, så att vi kan få exakt information om alla Abdularuf som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdularuf efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdularuf efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdularuf är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdularuf i världen

 1. Nigeria Nigeria (3)
 2. Indien Indien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdularuf runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdularuf efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdularuf är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdularuf är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdularuf genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdularuf när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdularuf.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdularuf kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdularuf ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdulatif
 2. Abdul rauf
 3. Abdulahu
 4. Abdelatif
 5. Abdula
 6. Abdulah
 7. Abdulahad
 8. Abdulahi
 9. Abdulai
 10. Abdulaziz
 11. Abdulkarim
 12. Abdullahu
 13. Abdullatif
 14. Abdulrab
 15. Abdelatef
 16. Abdulaev
 17. Abdulaeva
 18. Abdelraouf
 19. Abdelaoui
 20. Abdulan
 21. Abdlaoui
 22. Abdala
 23. Abdalahe
 24. Abdalahi
 25. Abdallaoui
 26. Abdela
 27. Abdelaal
 28. Abdelah
 29. Abdelali
 30. Abdelaziz
 31. Abdelkarim
 32. Abdelkrim
 33. Abdellaoui
 34. Abdellatif
 35. Abdelnour
 36. Abdola
 37. Abdoulaye
 38. Abdul
 39. Abdul-ahad
 40. Abdul-amir