Efternamn AbadalAtt veta mer om Abadal efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abadal ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abadal.

Abadal efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abadal, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abadal är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abadal

Visa karta över efternamnet Abadal

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abadal i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abadal, så att vi kan få exakt information om alla Abadal som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abadal efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abadal efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abadal är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abadal i världen

 1. Pakistan Pakistan (17272)
 2. Iran Iran (1985)
 3. Jemen Jemen (1109)
 4. Indien Indien (394)
 5. Spanien Spanien (333)
 6. Filippinerna Filippinerna (101)
 7. Argentina Argentina (22)
 8. Chile Chile (22)
 9. Irak Irak (16)
 10. Uruguay Uruguay (14)
 11. Förenta staterna Förenta staterna (13)
 12. Niger Niger (11)
 13. Andorra Andorra (10)
 14. Kuba Kuba (8)
 15. Ecuador Ecuador (2)
 16. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abadal runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abadal efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abadal är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abadal är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abadal genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abadal. Detta beror på att efternamnet Abadal ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abadal när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abadal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abadal har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abadal som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abadal kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abadal ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abatal
 2. Abidal
 3. Abdal
 4. Abdala
 5. Abdali
 6. Abdel
 7. Abdul
 8. Abedul
 9. Abdaly
 10. Abdil
 11. Abdall
 12. Abidali
 13. Abidaly
 14. Abdol
 15. Abadalalh
 16. Abadilla
 17. Abdalla
 18. Abdela
 19. Abdill
 20. Abdola
 21. Abdool
 22. Abdoul
 23. Abdula
 24. Afdahl
 25. Abdalah
 26. Abdiel
 27. Apadula
 28. Abdoli
 29. Abdalat
 30. Abetel
 31. Abdyli
 32. Abduli
 33. Abdule
 34. Abdile
 35. Abdila
 36. Avdala
 37. Abadlia
 38. Abdull
 39. Abdeli
 40. Abd el