Efternamn AbadliaAtt veta mer om Abadlia efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abadlia ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abadlia.

Abadlia efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abadlia, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abadlia är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abadlia

Visa karta över efternamnet Abadlia

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abadlia i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abadlia, så att vi kan få exakt information om alla Abadlia som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abadlia efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abadlia efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abadlia är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abadlia i världen

 1. Algeriet Algeriet (3376)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (9)
 3. Tunisien Tunisien (5)
 4. Frankrike Frankrike (3)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abadlia runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abadlia efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abadlia är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abadlia är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abadlia genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abadlia. Detta beror på att efternamnet Abadlia ofta har genomgått mutationer.

Att avgöra om efternamnet Abadlia eller något av de liknande efternamnen till Abadlia kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abadlia har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abadlia, men med en gemensam rot.

 1. Abadilla
 2. Abadal
 3. Abdala
 4. Abdali
 5. Abdalla
 6. Abdela
 7. Abdella
 8. Abdilla
 9. Abdola
 10. Abdula
 11. Abdulla
 12. Apadula
 13. Abdil
 14. Abdulian
 15. Abidali
 16. Abdoli
 17. Abdyli
 18. Abduli
 19. Abdila
 20. Abdylla
 21. Abdeli
 22. Abadillo
 23. Abadalalh
 24. Abatal
 25. Abatelli
 26. Abdallah
 27. Abdel
 28. Abdelaal
 29. Abdelah
 30. Abdelhak
 31. Abdelhay
 32. Abdelilah
 33. Abdellah
 34. Abdelli
 35. Abdill
 36. Abdillah
 37. Abdille
 38. Abdool
 39. Abdoul
 40. Abdul