Efternamn AbdallaouiAtt veta mer om Abdallaoui efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdallaoui ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdallaoui.

Abdallaoui efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdallaoui, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdallaoui är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdallaoui

Visa karta över efternamnet Abdallaoui

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdallaoui i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdallaoui, så att vi kan få exakt information om alla Abdallaoui som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdallaoui efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdallaoui efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdallaoui är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdallaoui i världen

 1. Marocko Marocko (4802)
 2. Algeriet Algeriet (363)
 3. Frankrike Frankrike (222)
 4. Spanien Spanien (60)
 5. Belgien Belgien (23)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (14)
 7. Nederländerna Nederländerna (11)
 8. Kanada Kanada (5)
 9. Finland Finland (5)
 10. England England (5)
 11. Norge Norge (4)
 12. Australien Australien (2)
 13. Centralafrikanska republiken Centralafrikanska republiken (1)
 14. Tyskland Tyskland (1)
 15. Danmark Danmark (1)
 16. Italien Italien (1)
 17. Luxemburg Luxemburg (1)
 18. Saudiarabien Saudiarabien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdallaoui runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdallaoui efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdallaoui är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdallaoui är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdallaoui genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

 1. Abdellaoui
 2. Abdallahi
 3. Abdelloui
 4. Abdelaoui
 5. Abdlaoui
 6. Abdalahi
 7. Abdalla
 8. Abdallah
 9. Abdellahi
 10. Abdellati
 11. Abdellouli
 12. Abdillahi
 13. Abdollahi
 14. Abdullahi
 15. Abdullahu
 16. Abdellali
 17. Abdelraouf
 18. Abdalnabi
 19. Abdalwadoud
 20. Abdellawi
 21. Abd-allah
 22. Abdala
 23. Abdalahe
 24. Abdali
 25. Abdelali
 26. Abdelhadi
 27. Abdella
 28. Abdellah
 29. Abdellatif
 30. Abdelli
 31. Abdelmalki
 32. Abdelnabi
 33. Abdelnour
 34. Abdilla
 35. Abdillah
 36. Abdulahi
 37. Abdulai
 38. Abdularuf
 39. Abdulhadi
 40. Abdulla