Efternamn AbdalwadoudAtt veta mer om Abdalwadoud efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdalwadoud ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdalwadoud.

Abdalwadoud efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdalwadoud, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdalwadoud är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdalwadoud

Visa karta över efternamnet Abdalwadoud

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdalwadoud i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdalwadoud, så att vi kan få exakt information om alla Abdalwadoud som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdalwadoud efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdalwadoud efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdalwadoud är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdalwadoud i världen

 1. Algeriet Algeriet (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdalwadoud runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdalwadoud efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdalwadoud är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdalwadoud är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdalwadoud. Detta beror på att efternamnet Abdalwadoud ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdalwadoud när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdalwadoud.

 1. Abdallaoui
 2. Abdul-wadud
 3. Abdelouadoud
 4. Abdellaoui
 5. Abdeljaouad
 6. Abdelmadjid
 7. Abdelwahad
 8. Abdelwahid
 9. Abdelwahed
 10. Abdalahmad
 11. Abdalwahab
 12. Abdelraouf
 13. Abdelaoui
 14. Abdlaoui
 15. Abdeljaoued
 16. Abdala
 17. Abdalahe
 18. Abdalahi
 19. Abdalla
 20. Abdallah
 21. Abdallahi
 22. Abdelhadi
 23. Abdelhady
 24. Abdelhafid
 25. Abdelhamid
 26. Abdeljawad
 27. Abdelkader
 28. Abdelmajid
 29. Abdelnour
 30. Abdelqader
 31. Abdelsayed
 32. Abdelwahab
 33. Abdul-ahad
 34. Abdul-wahid
 35. Abdulahad
 36. Abdularuf
 37. Abdulhadi
 38. Abdulhamid
 39. Abdulkadir
 40. Abdullahu