Efternamn AbdalwahabAtt veta mer om Abdalwahab efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdalwahab ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdalwahab.

Abdalwahab efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdalwahab, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdalwahab är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdalwahab

Visa karta över efternamnet Abdalwahab

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdalwahab i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdalwahab, så att vi kan få exakt information om alla Abdalwahab som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdalwahab efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdalwahab efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdalwahab är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdalwahab i världen

 1. Sudan Sudan (5040)
 2. Egypten Egypten (854)
 3. Saudiarabien Saudiarabien (835)
 4. Irak Irak (31)
 5. Qatar Qatar (22)
 6. Pakistan Pakistan (12)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (8)
 8. Libyen Libyen (4)
 9. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 10. Jordanien Jordanien (2)
 11. Malaysia Malaysia (2)
 12. Sverige Sverige (2)
 13. Jemen Jemen (2)
 14. Australien Australien (1)
 15. Danmark Danmark (1)
 16. Frankrike Frankrike (1)
 17. Marocko Marocko (1)
 18. Nigeria Nigeria (1)
 19. Nederländerna Nederländerna (1)
 20. Ryssland Ryssland (1)
 21. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdalwahab runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdalwahab efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdalwahab är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdalwahab är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdalwahab genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdalwahab när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdalwahab.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdalwahab kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdalwahab ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdalwahab eller något av de liknande efternamnen till Abdalwahab kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdalwahab har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdalwahab, men med en gemensam rot.

 1. Abdelwahab
 2. Abdulwahab
 3. Abdel-wahab
 4. Abdelwahad
 5. Abdel wahab
 6. Abdalahe
 7. Abdalahi
 8. Abdallah
 9. Abdallahi
 10. Abdelouahab
 11. Abdul-ahad
 12. Abdul-wahhab
 13. Abdulahad
 14. Abdalah
 15. Abdalmalak
 16. Abdelwahid
 17. Abdelwahed
 18. Abdelouhab
 19. Abdeloihab
 20. Abdalaah
 21. Abdalahmad
 22. Abd el wahab
 23. Abd-allah
 24. Abdala
 25. Abdalla
 26. Abdallaoui
 27. Abdelaal
 28. Abdelah
 29. Abdelfatah
 30. Abdelhak
 31. Abdelhay
 32. Abdeljawad
 33. Abdellah
 34. Abdellahi
 35. Abdelmalak
 36. Abdelrahim
 37. Abdelrahman
 38. Abdelraza
 39. Abdelsalam
 40. Abdillah