Efternamn Abdul-ahadAtt veta mer om Abdul-ahad efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-ahad ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-ahad.

Abdul-ahad efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-ahad, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-ahad är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-ahad

Visa karta över efternamnet Abdul-ahad

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-ahad i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-ahad, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-ahad som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-ahad efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-ahad efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-ahad är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-ahad i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (42)
 2. Sverige Sverige (14)
 3. Kanada Kanada (9)
 4. Nigeria Nigeria (9)
 5. England England (8)
 6. Benin Benin (2)
 7. Tyskland Tyskland (2)
 8. Schweiz Schweiz (1)
 9. Danmark Danmark (1)
 10. Frankrike Frankrike (1)
 11. Irak Irak (1)
 12. Kuwait Kuwait (1)
 13. Libanon Libanon (1)
 14. Filippinerna Filippinerna (1)
 15. Ryssland Ryssland (1)
 16. Trinidad och Tobago Trinidad och Tobago (1)
 17. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-ahad runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-ahad efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-ahad är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-ahad är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul-ahad genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Att avgöra om efternamnet Abdul-ahad eller något av de liknande efternamnen till Abdul-ahad kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul-ahad har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul-ahad, men med en gemensam rot.

 1. Abdulahad
 2. Abdul-hadi
 3. Abdul-samad
 4. Abdul-wahid
 5. Abdelwahad
 6. Abdulwahab
 7. Abdeljawad
 8. Abdelwahab
 9. Abdul-amir
 10. Abdul-aziz
 11. Abdul-ghani
 12. Abdul-hamid
 13. Abdul-haqq
 14. Abdul-majid
 15. Abdul-rahim
 16. Abdul-rahman
 17. Abdul-rashid
 18. Abdul-salam
 19. Abdul-wadud
 20. Abdul-wahhab
 21. Abdul-zahir
 22. Abdulah
 23. Abdulahi
 24. Abdulhadi
 25. Abdulhamid
 26. Abdullah
 27. Abdullahi
 28. Abdullahu
 29. Abdulrahim
 30. Abdulrahman
 31. Abdel-wahab
 32. Abdel-wahid
 33. Abdel-hadi
 34. Abdulsayed
 35. Abdeluahid
 36. Abdelwahid
 37. Abdelouahad
 38. Abdelwahed
 39. Abdul samad
 40. Abdeluahed