Efternamn Abdul-zahirAtt veta mer om Abdul-zahir efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-zahir ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-zahir.

Abdul-zahir efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-zahir, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-zahir är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-zahir

Visa karta över efternamnet Abdul-zahir

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-zahir i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-zahir, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-zahir som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-zahir efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-zahir efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-zahir är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-zahir i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (28)
 2. Ghana Ghana (4)
 3. Afghanistan Afghanistan (2)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-zahir runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-zahir efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-zahir är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-zahir är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul-zahir genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdul-zahir när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdul-zahir.

 1. Abdul-amir
 2. Abdul-basir
 3. Abdul-qadir
 4. Abdul-rahim
 5. Abdul-wahid
 6. Abdul-ahad
 7. Abdul-aziz
 8. Abdul-baqi
 9. Abdul-hadi
 10. Abdul-hakim
 11. Abdul-hamid
 12. Abdul-jalil
 13. Abdul-karim
 14. Abdul-majid
 15. Abdul-rashid
 16. Abdul-raziq
 17. Abdul-wakil
 18. Abdulahi
 19. Abdulkadir
 20. Abdullahi
 21. Abdulrahim
 22. Abdul-latif
 23. Abdel-wahid
 24. Abdel-zahra
 25. Abdul amir
 26. Abdul gadir
 27. Abdul-ali
 28. Abdul nasir
 29. Abdul gadhir
 30. Abdalahi
 31. Abdallahi
 32. Abdellahi
 33. Abdelrahim
 34. Abdillahi
 35. Abdollahi
 36. Abdul-gafoor
 37. Abdul-ghafar
 38. Abdul-ghafur
 39. Abdul-ghani
 40. Abdul-haqq