Efternamn Abdul-shakurAtt veta mer om Abdul-shakur efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-shakur ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-shakur.

Abdul-shakur efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-shakur, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-shakur är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-shakur

Visa karta över efternamnet Abdul-shakur

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-shakur i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-shakur, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-shakur som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-shakur efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-shakur efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-shakur är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-shakur i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (7)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-shakur runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-shakur efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-shakur är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-shakur är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul-shakur. Detta beror på att efternamnet Abdul-shakur ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdul-shakur när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdul-shakur.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul-shakur har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul-shakur som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul-shakur kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul-shakur ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdul-shakur eller något av de liknande efternamnen till Abdul-shakur kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul-shakur har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul-shakur, men med en gemensam rot.

 1. Abdul-ghafur
 2. Abdul shukur
 3. Abdul-ghafar
 4. Abdul-hakim
 5. Abdul shakoor
 6. Abdul-ahad
 7. Abdul-amir
 8. Abdul-basir
 9. Abdul-ghafoor
 10. Abdul-ghani
 11. Abdul-hadi
 12. Abdul-hamid
 13. Abdul-haqq
 14. Abdul-khaliq
 15. Abdul-qadir
 16. Abdul-rasul
 17. Abdul-salam
 18. Abdul-samad
 19. Abdul-sattar
 20. Abdul-wadud
 21. Abdul-wakil
 22. Abdul-zahir
 23. Abdulhakim
 24. Abdulsatar
 25. Abdul satar
 26. Abdul-hakeem
 27. Abdel-salam
 28. Abdel-sattar
 29. Abdelhak
 30. Abdelhakim
 31. Abdul-aziz
 32. Abdul-baqi
 33. Abdul-gafoor
 34. Abdul-hameed
 35. Abdul-jabbar
 36. Abdul-jalil
 37. Abdul-karim
 38. Abdul-majid
 39. Abdul-qayyum
 40. Abdul-quddus