Efternamn Abdul shukurAtt veta mer om Abdul shukur efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul shukur ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul shukur.

Abdul shukur efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul shukur, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul shukur är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul shukur

Visa karta över efternamnet Abdul shukur

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul shukur i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul shukur, så att vi kan få exakt information om alla Abdul shukur som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul shukur efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul shukur efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul shukur är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul shukur i världen

 1. Pakistan Pakistan (19407)
 2. Indien Indien (4)
 3. Malaysia Malaysia (3)
 4. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul shukur runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul shukur efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul shukur är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul shukur är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul shukur genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul shukur. Detta beror på att efternamnet Abdul shukur ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul shukur har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul shukur som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdul-shakur
 2. Abdul shakoor
 3. Abdul-ghafur
 4. Abdul sattar
 5. Abdul satar
 6. Abdul-ghafar
 7. Abdul-hakim
 8. Abdul-sattar
 9. Abdulhakim
 10. Abdullahu
 11. Abdul amir
 12. Abdul ghafoor
 13. Abdul ghani
 14. Abdul hamid
 15. Abdul jabbar
 16. Abdel sattar
 17. Abdul gadir
 18. Abdul gafoor
 19. Abdul hakeem
 20. Abdul samad
 21. Abdul rauf
 22. Abdul hanan
 23. Abdulsatar
 24. Abdul muhusin
 25. Abdul ghanee
 26. Abdul nasir
 27. Abdul gadhir
 28. Abdul khaleq
 29. Abdul haq
 30. Abdul jabar
 31. Abdul quadir
 32. Abdulahu
 33. Abdul halim
 34. Abdel-sattar
 35. Abdelhak
 36. Abdelhakim
 37. Abdelnour
 38. Abdul-ahad
 39. Abdul-amir
 40. Abdul-basir