Efternamn Abdul quadirAtt veta mer om Abdul quadir efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul quadir ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul quadir.

Abdul quadir efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul quadir, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul quadir är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul quadir

Visa karta över efternamnet Abdul quadir

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul quadir i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul quadir, så att vi kan få exakt information om alla Abdul quadir som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul quadir efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul quadir efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul quadir är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul quadir i världen

 1. Nigeria Nigeria (23)
 2. Indien Indien (2)
 3. England England (1)
 4. Sverige Sverige (1)
 5. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul quadir runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul quadir efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul quadir är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul quadir är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdul quadir när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdul quadir.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul quadir har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul quadir som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul quadir kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul quadir ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdul-qadir
 2. Abdul gadir
 3. Abdulkadir
 4. Abdul amir
 5. Abdul nasir
 6. Abdul gadhir
 7. Abdul qawi
 8. Abdelqader
 9. Abdul-amir
 10. Abdul-basir
 11. Abdul-hadi
 12. Abdul-quddus
 13. Abdul-zahir
 14. Abdulhadi
 15. Abdelgadir
 16. Abdelkadir
 17. Abdul aziz
 18. Abdul majid
 19. Abdul ghani
 20. Abdul hamid
 21. Abdel hadi
 22. Abdul latif
 23. Abdul karim
 24. Abd al-qadir
 25. Abdul jalil
 26. Abdul muhsin
 27. Abdul bari
 28. Abdul satar
 29. Abdul malik
 30. Abdul jabar
 31. Abdulkader
 32. Abdel kader
 33. Abdul halim
 34. Abdelhadi
 35. Abdelkader
 36. Abdul-ahad
 37. Abdul-aziz
 38. Abdul-baqi
 39. Abdul-ghafar
 40. Abdul-ghafur