Efternamn Abdul qawiAtt veta mer om Abdul qawi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul qawi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul qawi.

Abdul qawi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul qawi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul qawi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul qawi

Visa karta över efternamnet Abdul qawi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul qawi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul qawi, så att vi kan få exakt information om alla Abdul qawi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul qawi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul qawi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul qawi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul qawi i världen

 1. Jemen Jemen (8973)
 2. Egypten Egypten (854)
 3. Kuwait Kuwait (48)
 4. Irak Irak (47)
 5. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (39)
 6. Afghanistan Afghanistan (19)
 7. Oman Oman (1)
 8. Tunisien Tunisien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul qawi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul qawi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul qawi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul qawi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul qawi. Detta beror på att efternamnet Abdul qawi ofta har genomgått mutationer.

 1. Abdul bari
 2. Abdul-baqi
 3. Abdul-hadi
 4. Abdul-qadir
 5. Abdulahi
 6. Abdulai
 7. Abdulghani
 8. Abdulhadi
 9. Abdullahi
 10. Abdulnabi
 11. Abdul aziz
 12. Abdul amir
 13. Abdul majid
 14. Abdul ghani
 15. Abdul hamid
 16. Abdel hadi
 17. Abdul latif
 18. Abdul karim
 19. Abdul gadir
 20. Abdul jalil
 21. Abdul rauf
 22. Abdul-ali
 23. Abdul nasir
 24. Abdul haq
 25. Abdul malik
 26. Abdel nabi
 27. Abdel baki
 28. Abdul quadir
 29. Abdul halim
 30. Abdellawi
 31. Abdulbaki
 32. Abdalahi
 33. Abdallahi
 34. Abdelali
 35. Abdelghani
 36. Abdelhadi
 37. Abdellahi
 38. Abdellati
 39. Abdelnabi
 40. Abdillahi