Efternamn Abdul majidAtt veta mer om Abdul majid efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul majid ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul majid.

Abdul majid efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul majid, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul majid är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul majid

Visa karta över efternamnet Abdul majid

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul majid i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul majid, så att vi kan få exakt information om alla Abdul majid som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul majid efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul majid efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul majid är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul majid i världen

 1. Pakistan Pakistan (114835)
 2. Irak Irak (26613)
 3. Jemen Jemen (4760)
 4. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (3411)
 5. Kuwait Kuwait (1909)
 6. Syrien Syrien (1493)
 7. Oman Oman (1351)
 8. Palestinska territoriet Palestinska territoriet (742)
 9. Egypten Egypten (549)
 10. Jordanien Jordanien (56)
 11. Nigeria Nigeria (56)
 12. Singapore Singapore (47)
 13. Uganda Uganda (40)
 14. Indien Indien (34)
 15. Filippinerna Filippinerna (34)
 16. Malaysia Malaysia (31)
 17. Maldiverna Maldiverna (29)
 18. Sydafrika Sydafrika (15)
 19. Brasilien Brasilien (10)
 20. Libanon Libanon (9)
 21. Sverige Sverige (9)
 22. Thailand Thailand (8)
 23. England England (6)
 24. Afghanistan Afghanistan (5)
 25. Norge Norge (4)
 26. Kanada Kanada (3)
 27. Wales Wales (2)
 28. Spanien Spanien (1)
 29. Guyana Guyana (1)
 30. Nederländerna Nederländerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul majid runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul majid efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul majid är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul majid är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul majid genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul majid. Detta beror på att efternamnet Abdul majid ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul majid har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul majid som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul majid kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul majid ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdul majid eller något av de liknande efternamnen till Abdul majid kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul majid har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul majid, men med en gemensam rot.

 1. Abdul-majid
 2. Abdelmajid
 3. Abdul hamid
 4. Abdul majeed
 5. Abdul malik
 6. Abdul-hamid
 7. Abdul-wahid
 8. Abdulhamid
 9. Abdulmalik
 10. Abdelmadjid
 11. Abdelmayid
 12. Abdelmjid
 13. Abdul aziz
 14. Abdul amir
 15. Abdul latif
 16. Abdel wahid
 17. Abdul karim
 18. Abdul gadir
 19. Abdul samad
 20. Abdul jalil
 21. Abdul nasir
 22. Abdul bari
 23. Abdel hamid
 24. Abdul qawi
 25. Abdelmagid
 26. Abdul halim
 27. Abdelhafid
 28. Abdelhamid
 29. Abdelmalik
 30. Abdul-ahad
 31. Abdul-amir
 32. Abdul-aziz
 33. Abdul-baqi
 34. Abdul-basir
 35. Abdul-hadi
 36. Abdul-hakim
 37. Abdul-jalil
 38. Abdul-karim
 39. Abdul-qadir
 40. Abdul-rahim