Efternamn AbdelmajidAtt veta mer om Abdelmajid efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelmajid ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelmajid.

Abdelmajid efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelmajid, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelmajid är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelmajid

Visa karta över efternamnet Abdelmajid

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelmajid i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelmajid, så att vi kan få exakt information om alla Abdelmajid som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelmajid efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelmajid efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelmajid är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelmajid i världen

 1. Marocko Marocko (2520)
 2. Tunisien Tunisien (310)
 3. Saudiarabien Saudiarabien (237)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (58)
 5. Algeriet Algeriet (55)
 6. Egypten Egypten (25)
 7. Sverige Sverige (18)
 8. Spanien Spanien (16)
 9. Frankrike Frankrike (16)
 10. Belgien Belgien (14)
 11. Venezuela Venezuela (11)
 12. Sudan Sudan (9)
 13. Kanada Kanada (8)
 14. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (6)
 15. England England (5)
 16. Nederländerna Nederländerna (5)
 17. Danmark Danmark (3)
 18. Tyskland Tyskland (2)
 19. Jordanien Jordanien (2)
 20. Schweiz Schweiz (1)
 21. Israel Israel (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelmajid runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelmajid efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelmajid är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelmajid är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdelmajid. Detta beror på att efternamnet Abdelmajid ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdelmajid när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdelmajid.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelmajid har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelmajid som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdelmajid eller något av de liknande efternamnen till Abdelmajid kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelmajid har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelmajid, men med en gemensam rot.

 1. Abdelmadjid
 2. Abdelmayid
 3. Abdelmjid
 4. Abdelmagid
 5. Abdelhafid
 6. Abdelhamid
 7. Abdelmalik
 8. Abdul-majid
 9. Abdeluahid
 10. Abdelwahid
 11. Abdul majid
 12. Abdelmadjit
 13. Abdelazid
 14. Abdelali
 15. Abdelatif
 16. Abdelaziz
 17. Abdelhadi
 18. Abdelhakim
 19. Abdelhalim
 20. Abdeljawad
 21. Abdelkarim
 22. Abdellahi
 23. Abdellati
 24. Abdellatif
 25. Abdelmalak
 26. Abdelmalek
 27. Abdelmalki
 28. Abdelmanje
 29. Abdelnabi
 30. Abdelrahim
 31. Abdelsayed
 32. Abdulhamid
 33. Abdulmalik
 34. Abdel-wahid
 35. Abdelgadir
 36. Abdelati
 37. Abdeljalil
 38. Abdelhai
 39. Abdellaziz
 40. Abdelmonim