Efternamn AbdeluahidAtt veta mer om Abdeluahid efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdeluahid ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdeluahid.

Abdeluahid efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdeluahid, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdeluahid är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdeluahid

Visa karta över efternamnet Abdeluahid

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdeluahid i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdeluahid, så att vi kan få exakt information om alla Abdeluahid som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdeluahid efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdeluahid efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdeluahid är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdeluahid i världen

 1. Belgien Belgien (1)
 2. Spanien Spanien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdeluahid runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdeluahid efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdeluahid är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdeluahid är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdeluahid genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdeluahid. Detta beror på att efternamnet Abdeluahid ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdeluahid när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdeluahid.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdeluahid kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdeluahid ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdelwahid
 2. Abdelouahid
 3. Abdeluahed
 4. Abdelhafid
 5. Abdelhamid
 6. Abdellahi
 7. Abdelmajid
 8. Abdelouahed
 9. Abdelrahim
 10. Abdel-wahid
 11. Abdelouahd
 12. Abdelmayid
 13. Abdelwahad
 14. Abdelouahad
 15. Abdelwahed
 16. Abdel wahid
 17. Abdelahi
 18. Abdelmagid
 19. Abdelhuahed
 20. Abdelazid
 21. Abdalahi
 22. Abdallahi
 23. Abdelah
 24. Abdelali
 25. Abdelatif
 26. Abdelaziz
 27. Abdelhadi
 28. Abdelhakim
 29. Abdelhalim
 30. Abdeljawad
 31. Abdelkarim
 32. Abdellah
 33. Abdellati
 34. Abdellatif
 35. Abdelmalik
 36. Abdelnabi
 37. Abdelouahab
 38. Abdelsayed
 39. Abdelwahab
 40. Abdillahi