Efternamn Abdel wahidAtt veta mer om Abdel wahid efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdel wahid ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdel wahid.

Abdel wahid efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdel wahid, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdel wahid är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdel wahid

Visa karta över efternamnet Abdel wahid

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdel wahid i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdel wahid, så att vi kan få exakt information om alla Abdel wahid som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdel wahid efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdel wahid efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdel wahid är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdel wahid i världen

 1. Irak Irak (48506)
 2. Jemen Jemen (6993)
 3. Kuwait Kuwait (386)
 4. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (362)
 5. Libanon Libanon (71)
 6. Jordanien Jordanien (53)
 7. Syrien Syrien (41)
 8. Palestinska territoriet Palestinska territoriet (12)
 9. Tunisien Tunisien (9)
 10. Oman Oman (7)
 11. Algeriet Algeriet (2)
 12. England England (1)
 13. Israel Israel (1)
 14. Niger Niger (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdel wahid runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdel wahid efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdel wahid är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdel wahid är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdel wahid genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdel wahid. Detta beror på att efternamnet Abdel wahid ofta har genomgått mutationer.

 1. Abdel-wahid
 2. Abdelwahid
 3. Abdul-wahid
 4. Abdeluahid
 5. Abdelwahad
 6. Abdelwahed
 7. Abdel wahab
 8. Abdelouahid
 9. Abdel hamid
 10. Abdel sahib
 11. Abdel rahim
 12. Abdelhafid
 13. Abdelhamid
 14. Abdellahi
 15. Abdelmajid
 16. Abdelouahed
 17. Abdelrahim
 18. Abdelwahab
 19. Abdel-wahab
 20. Abdelouahd
 21. Abdelmayid
 22. Abdelouahad
 23. Abdul majid
 24. Abdul hamid
 25. Abdel hadi
 26. Abdel zahra
 27. Abdeluahed
 28. Abdelahi
 29. Abdel gawad
 30. Abdel nabi
 31. Abdel latif
 32. Abdel halim
 33. Abdel mahdi
 34. Abdel baki
 35. Abdel wassa
 36. Abdelmagid
 37. Abd el hamid
 38. Abd el wahab
 39. Abdool wahed
 40. Abdel lah