Efternamn Abdool wahedAtt veta mer om Abdool wahed efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdool wahed ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdool wahed.

Abdool wahed efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdool wahed, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdool wahed är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdool wahed

Visa karta över efternamnet Abdool wahed

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdool wahed i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdool wahed, så att vi kan få exakt information om alla Abdool wahed som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdool wahed efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdool wahed efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdool wahed är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdool wahed i världen

 1. England England (6)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdool wahed runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdool wahed efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdool wahed är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdool wahed är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdool wahed genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdool wahed. Detta beror på att efternamnet Abdool wahed ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdool wahed när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdool wahed.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdool wahed har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdool wahed som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdool wahed kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdool wahed ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdool wahed eller något av de liknande efternamnen till Abdool wahed kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdool wahed har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdool wahed, men med en gemensam rot.

 1. Abdelwahed
 2. Abdel wahid
 3. Abdelouahed
 4. Abdul-wahid
 5. Abdel-wahid
 6. Abdelwahad
 7. Abdelwahid
 8. Abdel wahab
 9. Abdeluahed
 10. Abd el wahab
 11. Abd el ouahed
 12. Abdelhuahed
 13. Abdalahe
 14. Abdelsayed
 15. Abdelwahab
 16. Abdollahi
 17. Abdoulaye
 18. Abdul-ahad
 19. Abdul-wadud
 20. Abdulahad
 21. Abdel-wahab
 22. Abdollah
 23. Abdoulahi
 24. Abdoulkader
 25. Abdelouahd
 26. Abdulsayed
 27. Abdeluahid
 28. Abdelhamed
 29. Abdelouahad
 30. Abdul majid
 31. Abdul hamid
 32. Abdel zahra
 33. Abdul raheem
 34. Abdul rasheed
 35. Abdul samad
 36. Abdul hameed
 37. Abdelouahid
 38. Abdel naser
 39. Abdoullah
 40. Abdulwahab