Efternamn AbdoulkaderAtt veta mer om Abdoulkader efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdoulkader ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdoulkader.

Abdoulkader efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdoulkader, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdoulkader är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdoulkader

Visa karta över efternamnet Abdoulkader

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdoulkader i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdoulkader, så att vi kan få exakt information om alla Abdoulkader som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdoulkader efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdoulkader efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdoulkader är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdoulkader i världen

 1. Djibouti Djibouti (3645)
 2. Niger Niger (3306)
 3. Frankrike Frankrike (121)
 4. Kamerun Kamerun (56)
 5. Burkina Faso Burkina Faso (44)
 6. Qatar Qatar (6)
 7. Sverige Sverige (5)
 8. Belgien Belgien (4)
 9. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 10. Benin Benin (2)
 11. Kanada Kanada (1)
 12. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (1)
 13. Tyskland Tyskland (1)
 14. Indien Indien (1)
 15. Malaysia Malaysia (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdoulkader runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdoulkader efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdoulkader är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdoulkader är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdoulkader genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdoulkader har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdoulkader som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdoulkader eller något av de liknande efternamnen till Abdoulkader kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdoulkader har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdoulkader, men med en gemensam rot.

 1. Abdulkader
 2. Abdelkader
 3. Abdulkadir
 4. Abdelqader
 5. Abdoulaye
 6. Abdelkadir
 7. Abd-el-kader
 8. Abdoulkarim
 9. Abdel-kader
 10. Abdel kader
 11. Abdeljaber
 12. Abdelkamel
 13. Abdelkazem
 14. Abdul-amir
 15. Abdul-qadir
 16. Abdulhadi
 17. Abdulkareem
 18. Abdulkarim
 19. Abdullayev
 20. Abdoulahi
 21. Abdullaev
 22. Abdelgadir
 23. Abdulsayed
 24. Abdoulie
 25. Abdul amir
 26. Abdul gadir
 27. Abdoullah
 28. Abdelkabir
 29. Abdalkarem
 30. Abdulsatar
 31. Abdulaev
 32. Abdoullahi
 33. Abdullayew
 34. Abdoul aziz
 35. Abdoula
 36. Abdalahe
 37. Abdelhadi
 38. Abdelhady
 39. Abdelkarim
 40. Abdelkhalek