Efternamn AbdoulaAtt veta mer om Abdoula efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdoula ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdoula.

Abdoula efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdoula, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdoula är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdoula

Visa karta över efternamnet Abdoula

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdoula i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdoula, så att vi kan få exakt information om alla Abdoula som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdoula efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdoula efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdoula är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdoula i världen

 1. Niger Niger (274)
 2. Kamerun Kamerun (11)
 3. Sverige Sverige (7)
 4. Indonesien Indonesien (4)
 5. Komorerna Komorerna (4)
 6. Mauritius Mauritius (4)
 7. Burkina Faso Burkina Faso (3)
 8. Benin Benin (2)
 9. Frankrike Frankrike (2)
 10. England England (2)
 11. Indien Indien (2)
 12. Belgien Belgien (1)
 13. Bolivia Bolivia (1)
 14. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (1)
 15. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (1)
 16. Tyskland Tyskland (1)
 17. Algeriet Algeriet (1)
 18. Egypten Egypten (1)
 19. Mali Mali (1)
 20. Mauretanien Mauretanien (1)
 21. Nederländerna Nederländerna (1)
 22. Qatar Qatar (1)
 23. Sudan Sudan (1)
 24. Syrien Syrien (1)
 25. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdoula runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdoula efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdoula är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdoula är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdoula genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdoula. Detta beror på att efternamnet Abdoula ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdoula när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdoula.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdoula har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdoula som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdoula kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdoula ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdola
 2. Abdoul
 3. Abdula
 4. Abdala
 5. Abdalla
 6. Abdela
 7. Abdella
 8. Abdilla
 9. Abdool
 10. Abdoulaye
 11. Abdul
 12. Abdulah
 13. Abdulai
 14. Abdulla
 15. Abdollah
 16. Abdoulahi
 17. Abdoulie
 18. Abdoullah
 19. Abdoli
 20. Abdhulla
 21. Abduli
 22. Abdule
 23. Abdila
 24. Abdol
 25. Abdylla
 26. Abdull
 27. Abdulan
 28. Abadilla
 29. Abdali
 30. Abdallah
 31. Abdel
 32. Abdelah
 33. Abdellah
 34. Abdelli
 35. Abdelmoula
 36. Abdill
 37. Abdillah
 38. Abdille
 39. Abdollahi
 40. Abdulahi