Efternamn AbdoullahAtt veta mer om Abdoullah efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdoullah ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdoullah.

Abdoullah efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdoullah, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdoullah är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdoullah

Visa karta över efternamnet Abdoullah

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdoullah i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdoullah, så att vi kan få exakt information om alla Abdoullah som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdoullah efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdoullah efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdoullah är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdoullah i världen

 1. Mauretanien Mauretanien (1160)
 2. Marocko Marocko (545)
 3. Egypten Egypten (336)
 4. Niger Niger (210)
 5. Saudiarabien Saudiarabien (159)
 6. Frankrike Frankrike (135)
 7. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (41)
 8. Iran Iran (11)
 9. Qatar Qatar (6)
 10. Syrien Syrien (5)
 11. Förenta staterna Förenta staterna (5)
 12. Kamerun Kamerun (4)
 13. Belgien Belgien (3)
 14. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 15. Algeriet Algeriet (2)
 16. Tanzania Tanzania (2)
 17. Sydafrika Sydafrika (1)
 18. Australien Australien (1)
 19. Brasilien Brasilien (1)
 20. Kanada Kanada (1)
 21. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (1)
 22. Tyskland Tyskland (1)
 23. Spanien Spanien (1)
 24. England England (1)
 25. Indien Indien (1)
 26. Jordanien Jordanien (1)
 27. Madagaskar Madagaskar (1)
 28. Norge Norge (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdoullah runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdoullah efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdoullah är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdoullah är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdoullah genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdoullah. Detta beror på att efternamnet Abdoullah ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdoullah när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdoullah.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdoullah kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdoullah ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdoullah eller något av de liknande efternamnen till Abdoullah kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdoullah har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdoullah, men med en gemensam rot.

 1. Abdullah
 2. Abdollah
 3. Abdoullahi
 4. Abd-allah
 5. Abdallah
 6. Abdellah
 7. Abdillah
 8. Abdollahi
 9. Abdulah
 10. Abdulla
 11. Abdullahi
 12. Abdullahu
 13. Abdoulahi
 14. Abduallah
 15. Abd allah
 16. Aabdullah
 17. Abdhulla
 18. Abdoula
 19. Abdeallah
 20. Abdalla
 21. Abdallahi
 22. Abdelah
 23. Abdelilah
 24. Abdella
 25. Abdellahi
 26. Abdilla
 27. Abdillahi
 28. Abdola
 29. Abdoul
 30. Abdoulaye
 31. Abdula
 32. Abdulahi
 33. Abdulai
 34. Abdulle
 35. Abdulrab
 36. Abdalah
 37. Abdullaev
 38. Abdelelah
 39. Abdoulie
 40. Abdelillah