Efternamn AbdellilahAtt veta mer om Abdellilah efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdellilah ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdellilah.

Abdellilah efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdellilah, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdellilah är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdellilah

Visa karta över efternamnet Abdellilah

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdellilah i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdellilah, så att vi kan få exakt information om alla Abdellilah som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdellilah efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdellilah efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdellilah är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdellilah i världen

 1. Algeriet Algeriet (6)
 2. Marocko Marocko (4)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdellilah runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdellilah efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdellilah är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdellilah är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdellilah genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdellilah när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdellilah.

Att avgöra om efternamnet Abdellilah eller något av de liknande efternamnen till Abdellilah kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdellilah har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdellilah, men med en gemensam rot.

 1. Abdelilah
 2. Abdelhilah
 3. Abdellah
 4. Abdelelah
 5. Abdelillah
 6. Abdel-lah
 7. Abdeallah
 8. Abdel lah
 9. Abd-allah
 10. Abdallah
 11. Abdelah
 12. Abdelfatah
 13. Abdella
 14. Abdellahi
 15. Abdelli
 16. Abdelmalak
 17. Abdelsalam
 18. Abdillah
 19. Abdullah
 20. Abdollah
 21. Abduallah
 22. Abdeljalak
 23. Abdeljalal
 24. Abdelfetah
 25. Abd allah
 26. Abdelhalak
 27. Abdoullah
 28. Abdeloihab
 29. Abdellali
 30. Abdalla
 31. Abdallahi
 32. Abdel-salam
 33. Abdela
 34. Abdelaal
 35. Abdelali
 36. Abdelfattah
 37. Abdelhak
 38. Abdelhalim
 39. Abdelhay
 40. Abdeljawad