Efternamn AbdeallahAtt veta mer om Abdeallah efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdeallah ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdeallah.

Abdeallah efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdeallah, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdeallah är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdeallah

Visa karta över efternamnet Abdeallah

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdeallah i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdeallah, så att vi kan få exakt information om alla Abdeallah som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdeallah efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdeallah efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdeallah är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdeallah i världen

 1. Mauretanien Mauretanien (1)
 2. Qatar Qatar (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdeallah runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdeallah efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdeallah är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdeallah är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdeallah genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdeallah när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdeallah.

 1. Abd-allah
 2. Abdallah
 3. Abdellah
 4. Abduallah
 5. Abd allah
 6. Abdalla
 7. Abdallahi
 8. Abdelah
 9. Abdelilah
 10. Abdella
 11. Abdellahi
 12. Abdillah
 13. Abdullah
 14. Abdollah
 15. Abdalah
 16. Abdelelah
 17. Abdelillah
 18. Abdellilah
 19. Abdoullah
 20. Abdalaah
 21. Abdel-lah
 22. Abdel lah
 23. Abdala
 24. Abdalahe
 25. Abdalahi
 26. Abdela
 27. Abdelaal
 28. Abdelhak
 29. Abdelhay
 30. Abdellati
 31. Abdelli
 32. Abdilla
 33. Abdillahi
 34. Abdollahi
 35. Abdulah
 36. Abdulla
 37. Abdullahi
 38. Abdullahu
 39. Abdelhilah
 40. Abdelhai