Efternamn AabdullahAtt veta mer om Aabdullah efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aabdullah ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aabdullah.

Aabdullah efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aabdullah, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aabdullah är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aabdullah

Visa karta över efternamnet Aabdullah

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aabdullah i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aabdullah, så att vi kan få exakt information om alla Aabdullah som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aabdullah efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aabdullah efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aabdullah är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aabdullah i världen

 1. Saudiarabien Saudiarabien (199)
 2. Indonesien Indonesien (30)
 3. Filippinerna Filippinerna (19)
 4. Nigeria Nigeria (13)
 5. Indien Indien (5)
 6. Pakistan Pakistan (5)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 8. Egypten Egypten (1)
 9. England England (1)
 10. Malaysia Malaysia (1)
 11. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aabdullah runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aabdullah efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aabdullah är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aabdullah är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aabdullah. Detta beror på att efternamnet Aabdullah ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aabdullah har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aabdullah som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Aabdullah eller något av de liknande efternamnen till Aabdullah kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aabdullah har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aabdullah, men med en gemensam rot.

 1. Abdullah
 2. Abdallah
 3. Abdellah
 4. Abdillah
 5. Abdulah
 6. Abdulla
 7. Abdullahi
 8. Abdullahu
 9. Abdollah
 10. Abduallah
 11. Abdoullah
 12. Abd-allah
 13. Abdalla
 14. Abdallahi
 15. Abdelah
 16. Abdelilah
 17. Abdella
 18. Abdellahi
 19. Abdilla
 20. Abdillahi
 21. Abdollahi
 22. Abdula
 23. Abdulahi
 24. Abdulai
 25. Abdulle
 26. Abdulrab
 27. Abdalah
 28. Abdullaev
 29. Abdelelah
 30. Abd allah
 31. Abdulian
 32. Abdullha
 33. Abdalaah
 34. Abdoullahi
 35. Avdullahu
 36. Avdullahi
 37. Abdhulla
 38. Abdulahu
 39. Abdel-lah
 40. Abdylla