Efternamn AbdulahuAtt veta mer om Abdulahu efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdulahu ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdulahu.

Abdulahu efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdulahu, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdulahu är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdulahu

Visa karta över efternamnet Abdulahu

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdulahu i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdulahu, så att vi kan få exakt information om alla Abdulahu som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdulahu efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdulahu efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdulahu är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdulahu i världen

 1. Serbien Serbien (90)
 2. Nigeria Nigeria (19)
 3. Danmark Danmark (14)
 4. Tyskland Tyskland (10)
 5. Kosovo Kosovo (9)
 6. Kroatien Kroatien (5)
 7. Makedonien Makedonien (3)
 8. Schweiz Schweiz (2)
 9. England England (2)
 10. Sverige Sverige (2)
 11. Österrike Österrike (1)
 12. Belgien Belgien (1)
 13. Kanada Kanada (1)
 14. Kamerun Kamerun (1)
 15. Etiopien Etiopien (1)
 16. Montenegro Montenegro (1)
 17. Nederländerna Nederländerna (1)
 18. Somalia Somalia (1)
 19. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdulahu runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdulahu efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdulahu är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdulahu är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdulahu genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdulahu har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdulahu som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdulahu kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdulahu ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdulah
 2. Abdulahi
 3. Abdullahu
 4. Abdalahe
 5. Abdalahi
 6. Abdelah
 7. Abdula
 8. Abdulahad
 9. Abdulai
 10. Abdularuf
 11. Abdullah
 12. Abdullahi
 13. Abdoulahi
 14. Abdalah
 15. Abdullha
 16. Abdulaev
 17. Avdullahu
 18. Abdelahi
 19. Abdulan
 20. Abdala
 21. Abdallah
 22. Abdallahi
 23. Abdela
 24. Abdelaal
 25. Abdelali
 26. Abdellah
 27. Abdellahi
 28. Abdillah
 29. Abdillahi
 30. Abdola
 31. Abdollahi
 32. Abdoulaye
 33. Abdul
 34. Abdul-ahad
 35. Abdulatif
 36. Abdulaziz
 37. Abdulhadi
 38. Abdulhaqq
 39. Abdulla
 40. Abdulle