Efternamn AbdelhaiAtt veta mer om Abdelhai efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelhai ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelhai.

Abdelhai efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelhai, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelhai är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelhai

Visa karta över efternamnet Abdelhai

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelhai i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelhai, så att vi kan få exakt information om alla Abdelhai som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelhai efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelhai efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelhai är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelhai i världen

 1. Sudan Sudan (4480)
 2. Egypten Egypten (1251)
 3. Algeriet Algeriet (783)
 4. Saudiarabien Saudiarabien (477)
 5. Marocko Marocko (170)
 6. Qatar Qatar (16)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (11)
 8. Kanada Kanada (4)
 9. Irak Irak (4)
 10. Sverige Sverige (4)
 11. Tyskland Tyskland (3)
 12. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 13. Australien Australien (2)
 14. Malaysia Malaysia (2)
 15. Syrien Syrien (2)
 16. Belgien Belgien (1)
 17. Frankrike Frankrike (1)
 18. England England (1)
 19. Israel Israel (1)
 20. Jordanien Jordanien (1)
 21. Kuwait Kuwait (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelhai runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelhai efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelhai är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelhai är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelhai har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelhai som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdelhai eller något av de liknande efternamnen till Abdelhai kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelhai har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelhai, men med en gemensam rot.

 1. Abdelhadi
 2. Abdelhak
 3. Abdelhay
 4. Abdelhaq
 5. Abdela
 6. Abdelaal
 7. Abdelah
 8. Abdelali
 9. Abdelghani
 10. Abdelhady
 11. Abdelhafid
 12. Abdelhakim
 13. Abdelhalim
 14. Abdelhamid
 15. Abdella
 16. Abdellah
 17. Abdellahi
 18. Abdellati
 19. Abdelli
 20. Abdelnabi
 21. Abdulai
 22. Abdulhadi
 23. Abdel-hadi
 24. Abdelati
 25. Abdelgani
 26. Abdelhanin
 27. Abdelhabib
 28. Abdelbaki
 29. Abdel hadi
 30. Abdelaati
 31. Abdelaali
 32. Abdellali
 33. Abdelahi
 34. Abdelhedi
 35. Abdelrhani
 36. Abdelbari
 37. Abdeli
 38. Abdellawi
 39. Abdala
 40. Abdalahi