Efternamn AbdelatiAtt veta mer om Abdelati efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelati ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelati.

Abdelati efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelati, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelati är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelati

Visa karta över efternamnet Abdelati

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelati i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelati, så att vi kan få exakt information om alla Abdelati som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelati efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelati efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelati är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelati i världen

 1. Sudan Sudan (4200)
 2. Marocko Marocko (477)
 3. Egypten Egypten (244)
 4. Saudiarabien Saudiarabien (239)
 5. Qatar Qatar (19)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (19)
 7. Kanada Kanada (12)
 8. Tunisien Tunisien (6)
 9. Frankrike Frankrike (5)
 10. Sverige Sverige (5)
 11. England England (3)
 12. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 13. Österrike Österrike (1)
 14. Schweiz Schweiz (1)
 15. Tyskland Tyskland (1)
 16. Algeriet Algeriet (1)
 17. Finland Finland (1)
 18. Jordanien Jordanien (1)
 19. Kuwait Kuwait (1)
 20. Libyen Libyen (1)
 21. Filippinerna Filippinerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelati runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelati efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelati är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelati är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelati har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelati som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdelati kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdelati ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdelati eller något av de liknande efternamnen till Abdelati kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelati har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelati, men med en gemensam rot.

 1. Abdelali
 2. Abdelatif
 3. Abdellati
 4. Abdelaati
 5. Abdelahi
 6. Abdalahi
 7. Abdela
 8. Abdelaal
 9. Abdelah
 10. Abdelaziz
 11. Abdelhadi
 12. Abdellahi
 13. Abdellatif
 14. Abdelli
 15. Abdelnabi
 16. Abdulahi
 17. Abdulai
 18. Abdulatif
 19. Abdelatef
 20. Abdelhai
 21. Abdelgani
 22. Abdelasis
 23. Abdeltif
 24. Abdelbaki
 25. Abdeladim
 26. Abdelazis
 27. Abdelaali
 28. Abdellali
 29. Abdalat
 30. Abdelbari
 31. Abdelaoui
 32. Abdeli
 33. Abdellawi
 34. Abdelazid
 35. Abd-elaziz
 36. Abdala
 37. Abdalahe
 38. Abdali
 39. Abdallahi
 40. Abdel