Efternamn AbdelillahAtt veta mer om Abdelillah efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelillah ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelillah.

Abdelillah efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelillah, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelillah är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelillah

Visa karta över efternamnet Abdelillah

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelillah i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelillah, så att vi kan få exakt information om alla Abdelillah som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelillah efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelillah efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelillah är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelillah i världen

 1. Marocko Marocko (477)
 2. Algeriet Algeriet (7)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 4. Kanada Kanada (2)
 5. Spanien Spanien (2)
 6. Frankrike Frankrike (2)
 7. England England (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelillah runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelillah efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelillah är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelillah är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelillah genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelillah har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelillah som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdelillah kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdelillah ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdelillah eller något av de liknande efternamnen till Abdelillah kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelillah har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelillah, men med en gemensam rot.

 1. Abdelilah
 2. Abdellah
 3. Abdillah
 4. Abdelelah
 5. Abdelhilah
 6. Abdellilah
 7. Abdel-lah
 8. Abdeallah
 9. Abdel lah
 10. Abd-allah
 11. Abdallah
 12. Abdelah
 13. Abdelfatah
 14. Abdella
 15. Abdellahi
 16. Abdelmalak
 17. Abdelsalam
 18. Abdilla
 19. Abdillahi
 20. Abdullah
 21. Abdollah
 22. Abduallah
 23. Abdeljalak
 24. Abdeljalal
 25. Abdelfetah
 26. Abd allah
 27. Abdelhalak
 28. Abdoullah
 29. Abadilla
 30. Abdalla
 31. Abdallahi
 32. Abdel-salam
 33. Abdela
 34. Abdelaal
 35. Abdelali
 36. Abdelfattah
 37. Abdelhak
 38. Abdelhalim
 39. Abdelhay
 40. Abdeljawad