Efternamn AbdalkaremAtt veta mer om Abdalkarem efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdalkarem ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdalkarem.

Abdalkarem efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdalkarem, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdalkarem är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdalkarem

Visa karta över efternamnet Abdalkarem

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdalkarem i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdalkarem, så att vi kan få exakt information om alla Abdalkarem som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdalkarem efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdalkarem efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdalkarem är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdalkarem i världen

 1. Egypten Egypten (305)
 2. Algeriet Algeriet (1)
 3. Qatar Qatar (1)
 4. Sudan Sudan (1)
 5. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdalkarem runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdalkarem efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdalkarem är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdalkarem är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdalkarem genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdalkarem. Detta beror på att efternamnet Abdalkarem ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdalkarem har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdalkarem som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdalkarem eller något av de liknande efternamnen till Abdalkarem kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdalkarem har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdalkarem, men med en gemensam rot.

 1. Abdelkarim
 2. Abdelkazem
 3. Abdulkareem
 4. Abdulkarim
 5. Abdelkariem
 6. Abdalahe
 7. Abdelkader
 8. Abdelkamel
 9. Abdelkerim
 10. Abdelkrim
 11. Abdul-kareem
 12. Abdul-karim
 13. Abdelkarin
 14. Abdul karim
 15. Abdul kareem
 16. Abdelhakem
 17. Abdoulkarim
 18. Abdulkader
 19. Abdala
 20. Abdalahi
 21. Abdalla
 22. Abdallah
 23. Abdallahi
 24. Abdallaoui
 25. Abdelhakim
 26. Abdelhalim
 27. Abdeljaber
 28. Abdelkhalek
 29. Abdelmalek
 30. Abdelqader
 31. Abdelrahim
 32. Abdelsalam
 33. Abdelsayed
 34. Abdularuf
 35. Abdulhakim
 36. Abdulkadir
 37. Abdullayev
 38. Abdulraheem
 39. Abdulrahim
 40. Abdyldaev