Efternamn AbdelkariemAtt veta mer om Abdelkariem efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelkariem ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelkariem.

Abdelkariem efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelkariem, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelkariem är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelkariem

Visa karta över efternamnet Abdelkariem

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelkariem i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelkariem, så att vi kan få exakt information om alla Abdelkariem som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelkariem efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelkariem efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelkariem är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelkariem i världen

 1. Egypten Egypten (183)
 2. Sudan Sudan (36)
 3. Saudiarabien Saudiarabien (4)
 4. England England (1)
 5. Nederländerna Nederländerna (1)
 6. Qatar Qatar (1)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelkariem runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelkariem efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelkariem är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelkariem är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelkariem har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelkariem som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdelkariem kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdelkariem ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdelkariem eller något av de liknande efternamnen till Abdelkariem kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelkariem har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelkariem, men med en gemensam rot.

 1. Abdelkarim
 2. Abdelkazem
 3. Abdelkerim
 4. Abdelkrim
 5. Abdulkareem
 6. Abdulkarim
 7. Abdelkarin
 8. Abdalkarem
 9. Abdelhakim
 10. Abdelhalim
 11. Abdelkader
 12. Abdelkamel
 13. Abdelrahim
 14. Abdul-kareem
 15. Abdul-karim
 16. Abdeladim
 17. Abdelkadir
 18. Abdelakrim
 19. Abdul karim
 20. Abdul kareem
 21. Abdelhakem
 22. Abdelkabir
 23. Abdoulkarim
 24. Abdelazeem
 25. Abdelbari
 26. Abd el karim
 27. Abdelali
 28. Abdelatif
 29. Abdelaziz
 30. Abdelhadi
 31. Abdelhafid
 32. Abdelhamid
 33. Abdeljaber
 34. Abdelkhalek
 35. Abdellahi
 36. Abdellati
 37. Abdellatif
 38. Abdelmajid
 39. Abdelmalek
 40. Abdelmalik