Efternamn AbdelazeemAtt veta mer om Abdelazeem efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelazeem ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelazeem.

Abdelazeem efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelazeem, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelazeem är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelazeem

Visa karta över efternamnet Abdelazeem

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelazeem i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelazeem, så att vi kan få exakt information om alla Abdelazeem som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelazeem efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelazeem efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelazeem är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelazeem i världen

 1. Egypten Egypten (7596)
 2. Sudan Sudan (4480)
 3. Saudiarabien Saudiarabien (914)
 4. Kuwait Kuwait (67)
 5. Qatar Qatar (16)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (13)
 7. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (8)
 8. Angola Angola (4)
 9. Irak Irak (4)
 10. Kanada Kanada (1)
 11. Djibouti Djibouti (1)
 12. Falklandsöarna Falklandsöarna (1)
 13. England England (1)
 14. Japan Japan (1)
 15. Libyen Libyen (1)
 16. Malaysia Malaysia (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelazeem runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelazeem efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelazeem är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelazeem är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelazeem genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdelazeem. Detta beror på att efternamnet Abdelazeem ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdelazeem när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdelazeem.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelazeem har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelazeem som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdelazeem kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdelazeem ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdelkazem
 2. Abdulazeez
 3. Abdelaziz
 4. Abdul-azeez
 5. Abdulkareem
 6. Abdulraheem
 7. Abdelatef
 8. Abdelazize
 9. Abdeladim
 10. Abdelakrim
 11. Abdul azeez
 12. Abdelhakem
 13. Abdelazis
 14. Abdelkariem
 15. Abdelazid
 16. Abd-elaziz
 17. Abdalahe
 18. Abdela
 19. Abdelaal
 20. Abdelah
 21. Abdelali
 22. Abdelatif
 23. Abdelhakim
 24. Abdelhalim
 25. Abdeljaber
 26. Abdelkader
 27. Abdelkamel
 28. Abdelkarim
 29. Abdelkerim
 30. Abdelkrim
 31. Abdelmalek
 32. Abdelmanje
 33. Abdelqader
 34. Abdelrahim
 35. Abdelraza
 36. Abdelsalam
 37. Abdelsayed
 38. Abdul-kareem
 39. Abdulaziz
 40. Abdul-raheem