Efternamn Abdul-azeezAtt veta mer om Abdul-azeez efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-azeez ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-azeez.

Abdul-azeez efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-azeez, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-azeez är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-azeez

Visa karta över efternamnet Abdul-azeez

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-azeez i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-azeez, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-azeez som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-azeez efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-azeez efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-azeez är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-azeez i världen

 1. Nigeria Nigeria (2129)
 2. England England (14)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (14)
 4. Kanada Kanada (2)
 5. Indien Indien (2)
 6. Irak Irak (1)
 7. Sri Lanka Sri Lanka (1)
 8. Pakistan Pakistan (1)
 9. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 10. Ukraina Ukraina (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-azeez runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-azeez efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-azeez är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-azeez är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul-azeez genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul-azeez kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul-azeez ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdul azeez
 2. Abdulazeez
 3. Abdul-aziz
 4. Abdul-hameed
 5. Abdul-kareem
 6. Abdulaziz
 7. Abdulkareem
 8. Abdulraheem
 9. Abdul-raheem
 10. Abdul aziz
 11. Abdulmateen
 12. Abdelazeem
 13. Abdul-hakeem
 14. Abd-el-aziz
 15. Abdelaziz
 16. Abdelkazem
 17. Abdul-ahad
 18. Abdul-amir
 19. Abdul-raziq
 20. Abdul-razzaq
 21. Abdullayev
 22. Abdullayeva
 23. Abdul-rasheed
 24. Abdullaev
 25. Abdullaeva
 26. Abdulsayed
 27. Abdellaziz
 28. Abdelaaziz
 29. Abdul hakeem
 30. Abdul kareem
 31. Abdul raheem
 32. Abdul hameed
 33. Abdul-ali
 34. Abdullazadeh
 35. Abdulrazak
 36. Abdulaev
 37. Abdulaeva
 38. Abdul majeed
 39. Abdul ganee
 40. Abdul jaleel